Välkommen till Skogens Sköna Gröna!

Spännande smakupplevelser & naturligt gott

Skogens Sköna Gröna produkter baseras på vad skogen och den gamla kulturträdgården har att erbjuda. Utvecklar traditionella produkter och tekniker till nya innovativa matupplevelser som passar det moderna köket. Våra produkter är småskaligt tillverkade med stor omsorg och kärlek till natur och råvara. Gran Zirupens konsistens kan liknas vid lönnsirap men smaken är unik och rent norrländsk. Den passar utmärkt till ostar, kötträtter, fisk, efterrätter, som snaps med mera. Skogens Sköna Gröna produkter tillverkas i Medelpad – Sverige.

Image Image

Följ med på vår naturliga väg - klimat smart, gott och spännande med skogens gran!

Utvecklingstider med temat - Vi utvecklar skogens skatter, skogens råvaror! Innovation och kunskap med nytänkande.  Eva utvecklar konceptet “skogen”. Nytänkande och arbetet med hållbarhet pågår ständigt med maten i fokus. 

 

KAPELLET. Under sommaren 2021 har Eva öppnat upp det unika, gamla, fina ”Kapellet Mitt i Byn” Kölsillre, i Haverö.
Haverö socken ligger i Västra Medelpad, en unik vacker bygd med höga natur och kulturintressen. Ljungan flyter genom landskapet. (Från Ljungdalen till Sundsvalls kusten)

Här vid väg 83 mellan Fjäll och Hav kan du besöka Skogens Sköna Gröna i Kapellet Mitt i Byn.

Det kommer att hållas öppet för fika, men även bokade sammankomster med mat, konserter kommer att ske i Kapellet, som är omtyckt även för sin fina akustik. Bröllop, Dop, Konserter och andra sammankomster planerar vi för. Hör gärna av dig med förfrågan!

MÖBELTAPETSERING. Kursverksamheter anordnas det redan nu i kapellet och dess närhet. Vill du gå intensivkurs Möbeltapetsering en helg, flera boende möjligheter finns i området.

Matkoncept utvecklas, mat paketering till företag och inför sommaren 2021 mat paketering utomhus.  

Skogens Sköna Grönas produkter kan njutas både inom och utomhus.

Senaste nytt från Instagram