Foodstation

Vi kommer till dig med service och ett godkänt kök.

Matvagnen erbjuder läcker mat och fika, smörgåsar och andra rätter i olika varianter. Vill du erbjuda dina kunder utsökt mat/fika utan att behöva förbereda i köket? Håll fullt fokus på kunderna och gästerna, medan Skogens Sköna Gröna sköter allt i köket för dina kunders nöjdhet. Vi erbjuder lokal matglädje hämtad från världens bästa skafferi - den Medelpadska skogen. Våra produkter är småskaligt tillverkade med stor omsorg och kärlek till naturen och råvaran. Gran Zirupen är vårt signum, men vi erbjuder även många fler härliga Medelpadska smaker, smaker som är unika och genuint norrländska. Skogens Sköna Gröna produkter tillverkas i Medelpad, Sverige, och matvagnen utgår från Ånge."

Foodstation

Vi kommer till dig med service och ett godkänt kök.

Skogens Sköna Gröna har en fantastisk matvagn / foodstation som kan anpassas efter ditt event.
Vi ordnar mat och fika som passar dina behov och önskemål.
Du kan koncentrera dig på kunderna eller gästerna, vi sköter om förtäringen.

Matvagnen

Från Skog och Jord till ditt bord.

Skogens Sköna Gröna erbjuder service och ett godkänt kök i sin matvagn,
som du kan boka till din arbetsplats, event eller fest.
Med både kyldiskar och frys kan vi servera god, trevlig och närproducerad mat
till sällskap av olika storlekar.

En smakupplevelse utöver det vanliga

Story och mat, alltid uppskattat !

Skogens Sköna Gröna erbjuder smakrika smaktallrikar! När du önskar ge dina gäster en extraordinär smakupplevelse med story. Att njuta av lokala maträtter och samtidigt få en berättelse är alltid uppskattat. Detta är ett av flera möjliga förslag.
Om du vill kan vi arrangera en osttallrik från lokala producenter, skinkor och korvar från småskaliga producenter, eller varför inte ett tårtkalas - möjligheterna är oändliga.
Kontakta mig för en offert så skapar vi ditt mest minnesvärda och enkla evenemang.

Mat och Fika

Vad får det vara idag ?!

Tänk dig en fest där smaklökarna dansar av glädje! Hos Skogens Sköna Gröna foodstation kan du välja mellan saftig rabarberkaka med krämig vaniljglass precis som på bilden, eller varför inte en klassisk Tunnbrödsklämma fylld med rikligt med skinka och ost? Och för de äventyrliga, våra hemgjorda kroppkakor är en sensation! Vad föredrar du för ditt event?

Gör ditt nästa event oförglömligt med Skogens Sköna Grönas foodstation vagn! Vi kommer, vi serverar, och vi tar hand om disken. Allt du behöver göra är att boka oss, så ser vi till att din fest blir pratet i stan. Våra rätter är inte bara en fröjd för gommen utan också för ögat. Så varför vänta? Boka oss nu och låt oss skapa magi på din tillställning!

Kontakta Skogens Sköna Gröna

För att redan nu planera ditt nästa event.

Vi ser fram emot din kontakt på info@skogensskonagrona.se - det kan vara början på ett fantastiskt samarbete. Varmt välkommen!"

Utsikten från vagnen

Alltid glada och trevliga gäster.

Taste of Medelpad ! Lokal matglädje hämtad från världens bästa skafferi: den Medelpadska skogen !

Lokal matglädje hämtad från världens bästa skafferi: den Medelpadska skogen. Våra produkter är tillverkade av skogens bästa krydda: granen.

Sommartid när vagnen inte är ute på event finns den utanför Kapellet Mitt i Byn Kölsillre.
Kapellet är Skogens Sköna Grönas sommar butik och café med konstutställningar och trevliga event.

Image
Kapellet från 1880 talet