Skogens smaker som trevliga jul presenter.

Den här boken kommer du snart att kunna beställa från denna webbshop !Just nu trycks den, men nästa vecka lägger jag upp den i shopen här hos Skogens Sköna Gröna.

Granen den perfekta julklappen.

Gran Zirup finns nu i denna fina gran flaska och den har blivit så populär.Gran sirap passar till så mycket i både köket och baren.Tänk dig mapel sirup men på svenska, då har du denna goda och unika smak.

Smått och gott. En Fjäll Hutt !!!

Denna lilla goding en trevlig dryck vid höstens fester, en flaska per kuvert.Fyll på flaskan med okryddat brännvin, låt dra, från någon timme till 5 dygn. Sila av och häll tillbaka på flaskan och du har en färdig snaps till varje gäst. Fjällhutten hittar du i webbshopen.

Nu ska här firas 6 Juni !

6 Juni

6 Juni håller Ånge kommun sitt 6 Juni firande i Kölsillre.Här blir det sång och musik och underhållning mm mmFlera olika lokaler håller öppet med försäljning av olika slag.Så även #kapelletmittibynkölsillre Kapellet är öppet, har du inte varit in hit tidigare så är du välkommen in den 6 Juni !!!Gårdsbutiken för Skogens Sköna Gröna håller öppet i Kapellet.Och så har … Read More

Skogspraliner i 3 smaker.

Skogspraliner

Nu finns det härliga praliner från Skogens Sköna Grönas utbud.Gran Zirup Avec, Grunsch – en god svensk gran punsch och Älvdrottning blommans ljuva smak i 3 olika praliner samtliga tillverkade i Valhrona choklad.

Kapellet får en ansiktslyftning 2022-2023

2022 var sommaren då kapellet började sin resa mot ett lite finare yttre.Inuti är kapellet charmigt och gulligt, du har väl varit in och besökt Kapellet Mitt i Byn.Annars hjärtligt välkommen !

Bröllopskapellet i Haverö 2022

Det unika lilla kapellet mitt i byn mitt emellan fjäll och hav. Går du i giftas tankar och vill göra något annorlunda, då följer du årets trend inom bröllop. Kapellet mitt i byn är fristående och tillhör ingen kyrka men var tidigare missionskapell/bönhus. Kapellet är drygt 130 år gammalt och helt intakt och fint inuti.Så mysigt och trevligt och ger … Read More