Granlaxsåsen i ny större förpackning

Granlaxsås 212 ml

Nu har vi granlaxsåsen på 212 ml burkar, så att den förhoppningsvis räcker hela julhelgen på ditt bord ! Mer info om produkten hittar du i webshopen.

Lyxig Gran sirap & fantastiskt god säger kunderna !

Gran sirap mini 50 ml

Så får jag höra omnämnande om min Gran Zirup / Gran Sirap.Det känns fantastiskt roligt att denna produkt får de goda orden.Hoppas du smakat den, om inte så är det hög tid för det nu.Den levereras i 7 olika förpackningar, i allt från 50 ml burk eller gran flaska till 5 liters dunk…Du hittar den i både små butiker, restauranger … Read More

Skogsdrink från Hälsingland – GRANSKOTTSMARTINI.

GRANSKOTTSMARTINI från Orbaden. Denna populära dryck innehåller Orbaden Gin, Tevsjö granskotts-sirapssnaps / som heter Gran Zirup Avec (från Skogens Sköna Gröna) på systembolaget samt granskottsolja.

Swedish coffee

Swedish coffee med Gran Zirup Avec

Vad sägs om en svensk kaffe med en twist? Prova Gran Zirup Avec 37.5%, en smakrik och aromatisk spritdryck som passar perfekt till en varm och krämig kopp kaffe. Gran Zirup Avec är gjord på granskott från de svenska skogarna, lika karaktäristiska som torvmossarna i Irland och Skottland. Med detta recept kan du njuta av en härlig svensk kaffe med … Read More

Ostbakelse från systrarna Brydling

Systrarna Brydlings Ostbakelsemed Gran Zirup och stektaäpplen eller plommon150 g Pia eller annan vitmögelost1-2 msk Gran Zirup1 äpple eller 150 g plommonsmörkanelsockerVärm osten 5 minuter i 200 grader innan servering. Tärnaäpplet eller plommonen och stek bitarna i smör, sockeroch lite kanel. Lägg bitarna på osten och ringla över GranZirup.

Storhognas lyxiga äppelkompott av Peter Dahlbäck

Storhognas äpple med grandoft – Äppelkompott.600 g äpplen3 msk Gran Zirup1 dl vatten40 g sockerSkala och kärna ur äpplena och riv dem grovt. Koka uppvatten och socker till en sockerlag. Lägg i äppelflisen ochsjud under omrörning. När kompotten börjar sätta sig ibotten är den klar. Tillsätt Gran Zirup och ställ kompottenpå kylning. Kardemummasmulor20 g socker20 g rumsvarmt smör20 g mandelmjöl2 … Read More

StockeTitts på Frösön, berömda wok

Rotfrukter med skogsdoft.4 portioner100 g potatis100 g morötter100 g kålrötter100 g polkabetor100 g gulbetor100 g palsternacka100 g rotselleri100 g lök (valfri)100 g lila morötter100 g broccolibuketterrapsolja till stekning150 ml Gran Zirup / Gran SirapSkiva eller klyfta rotfrukterna (ej broccolin) och stekbitarna i rapsolja i ugn eller wokpanna. Strax innanrotfrukterna är klara strös broccolibuketterna över. Ringla över Gran Zirup och servera.

Rönngårdens Äppelpaj av Berit Henriksson

Pajdeg6 dl vetemjöl1 dl strösocker225 g smör1 ägg2 msk iskallt vattenSätt ugnen på 200 grader. Arbeta samman ingrediensernatill degen. Dela den i två nästan lika stora delar. Låt vilasvalt 30 minuter. Kavla ut den större delen och klä enpajform, cirka 24 cm i diameter. Kavla ut ett lock av denandra delen.Fyllning8 äpplen2 msk smör1 tsk malen kanel4 tsk Gran ZirupSkala … Read More

Tommy Myllymäkis Biffsallad med Gran Zirup

4 portioner 400 g biffolja till stekning1 liter salladsblad200 g champinjoner100 g Himmelsraften eller annan lagrad hårdost 2 msk Gran Zirup1 msk äppelcidervinäger2 msk olivolja1 dl brödkrutongersalt och svartpepparBiffen ska vara i centimetertjocka skivor. Krydda medsalt och svartpeppar. Stek i het stekpanna cirka 1 minut påvarje sida. Tag upp köttet och låt det vila på skärbräda 5minuter. Skiva sedan biffen … Read More