Nu firar vi våren med extra bra pris på fina kökskittet ! Kökshandduk och disktrasa med det fina motivet av granskog.Se mer i webshopen ! Det här vill du inte missa !!!
Granlaxsåsen i ny större förpackning
Nu har vi granlaxsåsen på 212 ml burkar, så att den förhoppningsvis räcker hela julhelgen på ditt bord ! Mer info om produkten hittar du i webshopen.
Lyxig Gran sirap & fantastiskt god säger kunderna !
Så får jag höra omnämnande om min Gran Zirup / Gran Sirap.Det känns fantastiskt roligt att denna produkt får de goda orden.Hoppas du smakat den, om inte så är det hög tid för det nu.Den levereras i 7 olika förpackningar, i allt från 50 ml burk eller gran flaska till 5 liters dunk…Du hittar den i både små butiker, restauranger … Read More
Skogsdrink från Hälsingland – GRANSKOTTSMARTINI.
GRANSKOTTSMARTINI från Orbaden. Denna populära dryck innehåller Orbaden Gin, Tevsjö granskotts-sirapssnaps / som heter Gran Zirup Avec (från Skogens Sköna Gröna) på systembolaget samt granskottsolja.
Swedish coffee
Vad sägs om en svensk kaffe med en twist? Prova Gran Zirup Avec 37.5%, en smakrik och aromatisk spritdryck som passar perfekt till en varm och krämig kopp kaffe. Gran Zirup Avec är gjord på granskott från de svenska skogarna, lika karaktäristiska som torvmossarna i Irland och Skottland. Med detta recept kan du njuta av en härlig svensk kaffe med … Read More
Ostbakelse från systrarna Brydling
Systrarna Brydlings Ostbakelsemed Gran Zirup och stektaäpplen eller plommon150 g Pia eller annan vitmögelost1-2 msk Gran Zirup1 äpple eller 150 g plommonsmörkanelsockerVärm osten 5 minuter i 200 grader innan servering. Tärnaäpplet eller plommonen och stek bitarna i smör, sockeroch lite kanel. Lägg bitarna på osten och ringla över GranZirup.
Storhognas lyxiga äppelkompott av Peter Dahlbäck
Storhognas äpple med grandoft – Äppelkompott.600 g äpplen3 msk Gran Zirup1 dl vatten40 g sockerSkala och kärna ur äpplena och riv dem grovt. Koka uppvatten och socker till en sockerlag. Lägg i äppelflisen ochsjud under omrörning. När kompotten börjar sätta sig ibotten är den klar. Tillsätt Gran Zirup och ställ kompottenpå kylning. Kardemummasmulor20 g socker20 g rumsvarmt smör20 g mandelmjöl2 … Read More
StockeTitts på Frösön, berömda wok
Rotfrukter med skogsdoft.4 portioner100 g potatis100 g morötter100 g kålrötter100 g polkabetor100 g gulbetor100 g palsternacka100 g rotselleri100 g lök (valfri)100 g lila morötter100 g broccolibuketterrapsolja till stekning150 ml Gran Zirup / Gran SirapSkiva eller klyfta rotfrukterna (ej broccolin) och stekbitarna i rapsolja i ugn eller wokpanna. Strax innanrotfrukterna är klara strös broccolibuketterna över. Ringla över Gran Zirup och servera.
Rönngårdens Äppelpaj av Berit Henriksson
Pajdeg6 dl vetemjöl1 dl strösocker225 g smör1 ägg2 msk iskallt vattenSätt ugnen på 200 grader. Arbeta samman ingrediensernatill degen. Dela den i två nästan lika stora delar. Låt vilasvalt 30 minuter. Kavla ut den större delen och klä enpajform, cirka 24 cm i diameter. Kavla ut ett lock av denandra delen.Fyllning8 äpplen2 msk smör1 tsk malen kanel4 tsk Gran ZirupSkala … Read More
Tommy Myllymäkis Biffsallad med Gran Zirup
4 portioner 400 g biffolja till stekning1 liter salladsblad200 g champinjoner100 g Himmelsraften eller annan lagrad hårdost 2 msk Gran Zirup1 msk äppelcidervinäger2 msk olivolja1 dl brödkrutongersalt och svartpepparBiffen ska vara i centimetertjocka skivor. Krydda medsalt och svartpeppar. Stek i het stekpanna cirka 1 minut påvarje sida. Tag upp köttet och låt det vila på skärbräda 5minuter. Skiva sedan biffen … Read More