Tareq Taylor in Åre. Making Goat Cheese & Gahko Bread with Spruce Syrup.

13 Maj 2015

GZ Copperh 3 5 jan 2015https://skogensskonagrona.files.wordpress.com/2014/12/20141224_-nya-gastronomy.jpg

Idag sändes avsnittet om Åre -Jämtland-Sverige i det första av länder, Storbritannien, som kommer att kunna se programmet Nordic Cookery under 2015. Programmet kommer att sändas i väldigt många länder under året.
Tareq Taylor lagade maträtter ute i skidbackarna i Åre.
Gran Zirup – Spruce Syrup från Skogens Sköna Gröna användes i flera maträtter!

Granbård_2

Tareq Taylor lagar mat i Åre med lokala ingredienser.
Gran Zirup / Spruce Syrup används med både våfflor och gahko bröd.
Inom kort är webbshopen klar 🙂 Juni 2015!!!
Soon the web shop completed 🙂 June 2015!!!

Ingredients

  • 500 ml milk
  • 100 g butter
  • 25 g yeast
  • 50 ml syrup /Gran Zirup
  • 1 tsp. salt
  • 100 ml rye flour
  • Approx. 1 lit wheat flour

Åre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *