Mat

StockeTitts på Frösön, berömda wok
Rotfrukter med skogsdoft.4 portioner100 g potatis100 g morötter100 g kålrötter100 g polkabetor100 g gulbetor100 g palsternacka100 g rotselleri100 g lök (valfri)100 g lila morötter100 g broccolibuketterrapsolja till stekning150 ml Gran...
StockeTitts på Frösön, berömda wok
Rotfrukter med skogsdoft.4 portioner100 g potatis100 g morötter100 g kålrötter100 g polkabetor100 g gulbetor100 g palsternacka100 g rotselleri100 g lök (valfri)100 g lila morötter100 g broccolibuketterrapsolja till stekning150 ml Gran...

Tommy Myllymäkis Biffsallad med Gran Zirup
4 portioner400 g biffolja till stekning1 liter salladsblad200 g champinjoner100 g Himmelsraften eller annan lagrad hårdost 2 msk Gran Zirup1 msk äppelcidervinäger2 msk olivolja1 dl brödkrutongersalt och svartpepparBiffen ska vara...
Tommy Myllymäkis Biffsallad med Gran Zirup
4 portioner400 g biffolja till stekning1 liter salladsblad200 g champinjoner100 g Himmelsraften eller annan lagrad hårdost 2 msk Gran Zirup1 msk äppelcidervinäger2 msk olivolja1 dl brödkrutongersalt och svartpepparBiffen ska vara...

Syrad Rödlök av Tobias Andersson
Copperhills syrade rödlökmed Gran Zirup2 rödlökarsaft från en citron4 msk Gran ZirupFinhacka löken och lägg bitarna i en syltburk. Blanda nercitronsaft och Gran Zirup. Rör om och låt stå 1-2...
Syrad Rödlök av Tobias Andersson
Copperhills syrade rödlökmed Gran Zirup2 rödlökarsaft från en citron4 msk Gran ZirupFinhacka löken och lägg bitarna i en syltburk. Blanda nercitronsaft och Gran Zirup. Rör om och låt stå 1-2...

Himmelsraften ostsallad by Tommy Myllymäki & Je...
Det känns spännande att blanda champinjoner med sin utpräglade skogssmak och den spännande Gran Zirupen. Himmelsraften är en Jämtländsk variant av Gruyere och helt suverän.4 portioner100 gram Himmelsraften (Jämtländsk hårdost)4...
Himmelsraften ostsallad by Tommy Myllymäki & Je...
Det känns spännande att blanda champinjoner med sin utpräglade skogssmak och den spännande Gran Zirupen. Himmelsraften är en Jämtländsk variant av Gruyere och helt suverän.4 portioner100 gram Himmelsraften (Jämtländsk hårdost)4...

KOLBULLE
Har du någonsin hört talas om kolbullar? Det är en enkel och god maträtt som har varit en favorit vid skogsarbete i Medelpad i generationer. Och det är inte bara...
KOLBULLE
Har du någonsin hört talas om kolbullar? Det är en enkel och god maträtt som har varit en favorit vid skogsarbete i Medelpad i generationer. Och det är inte bara...

TJÄLKNÖL
Ett annat matrecept från Medelpad som är mumsigt och gott är Tjälknöl.Tjälknöl skapades första gången i TorpshammarTjälknölen är en verklig delikatess. Köttet kräver många timmar i både ugn och i...
TJÄLKNÖL
Ett annat matrecept från Medelpad som är mumsigt och gott är Tjälknöl.Tjälknöl skapades första gången i TorpshammarTjälknölen är en verklig delikatess. Köttet kräver många timmar i både ugn och i...